Unelmieni toimeksianto käsittelee ehdottomasti matkailua. Unelmieni toimeksiantaja on MEK (matkailun edistämiskeskus). Unelmieni toimeksiannossa työskentelisin Suomi-kuvan brändäämisen ja markkinoinnin parissa. Oman osaamiseni myymisessä tälle unelma-asiakkaalle painottaisin kansainvälistä kokemustani. Uskon, että ulkomaiset kokemukset tarjoavat mainion vertailukohdan suomalaisille mahdollisuuksille. Suomen vahvuudet ja heikkoudet ovat näin helpommin löydettävissä vähän erilaisen näkökulman kautta. Lisäksi vahvat kommunikointitaidot eri kielillä ovat varmasti keskeisessä asemassa tällaisessa toimeksiannossa.

Oma osaamiseni koostuu etenkin hyvistä kansainvälisistä valmiuksista ja ryhmätyöskentely-taidoista. Restonomiopiskelijoiden vahvuudet varmasti piilevätkin tiimityöskentelytaidoissa, sillä olemme opiskeluaikana työskennelleet koostumukseltaan hyvin erilaisissa ryhmissä.

Haasteita toimeksiannon saamiseen on riittävästi. Kilpailu toimeksiannon saamiseksi MEKeen on huomattavasti kovempaa kuin alueellisella tasolla. Toisaalta juuri tehtävän haasteellisuus motivoi ja saa pyrkimään entistä parempaan lopputulokseen.

-Marika